Yükleniyor........................................
Benmariler sıcak su buharı ile pişmiş ürünlerin servis sıcaklığında bekletmek için kullanılır.
Su havuza manuel olarak ilave edilir.
Tahliye vanası sayesinde suyu hızlı boşaltma imkanı sağlamaktadır.
Elektrikli modellerde 30-90 °C arası sıcaklık kontrolü yapan termostat mevcuttur. Ayrıca aşırı ısınmayı önlemek için emniyet termostati kullanılmıştır.
Elektrikli modellerde üzerinde 140 °C’lik emniyet termostatı bulunan silikon kılıf kaplı yapıştırma rezistans kullanılmaktadir.
Cihaz ebatlarına göre benmari havuzu 2 veya 4 adet GN 2/3 küvet alır.40’lık ürünlerde 2 adet.80’lik ürünlerde 4 adet küvet kullanılır.
Gastronom küvetleri ayırmak için ayırma çıtası kullanılmaktadır.
Teknik Özellikler
TİP Elektrikli
EN (mm) 400
BOY (mm) 900
YÜKSEKLİK (mm) 280
NET AĞIRLIK (Kg) 17,4
BRÜT AĞIRLIK (Kg) 20
HACİM (m3) 0,61
Ürünün tüm diğer çeşitlerinden almak için ve bütün endüstriyel mutfak ekipmanları arasından dilediğinizi seçmek için, lütfen bizi arayın: